Postani vernik

Prijava

Izgubljena lozinka

Izgubio si lozinku? Unesite korisničko ime ili email adresu. Primićeš putem email poruke link za dobijanje nove lozinke. Spremi ‘iljadu dinara.

Prijava

Postani vernik

Bog je tu da ti pomogne i odgovori na sva tvoja pitanja, ali i da ti pomogne u teškim situacijama. Mir na sajtu ovome! Bog je još uvek u beta fazi.

Slobodno udvaranje devojkama i ženama

Slobodno udvaranje devojkama i ženama

Javljaju mi se deca, zbunjena, potištena, plaše se, ne znaju šta će sa sobom.

„Gospode moj dobri, moguli Dobrili sad da šaljem daje lepa u imbos i dajoj šaljem mog lepo tana! Oće dame uapse kaže ona meni“

Ne brinite deco moja. Dobri gospod zna za trenutnu situaciju i potegao sam neke veze, jer na kraju svi kod mene završite, pa imam iznenađenje za vas.

Da li svi mi znamo koliko su u Srbiji pošteni policajci, sudije, političari? Znamo! Onda možete da pretpostavite da je vaš dobri gospod a.k.a. JA napravio dil sa murijom i sudijama, tako da svi premium vernici imaju mogućnost da jednoj ženskoj osobi šalju poruke kao i ranije, a uz dodatak Simpatija PLUS, mogu muvati još 3 devojke mesečno preko svih društvenih mreža!

Da, dobro ste čuli!

Ako se pitate kada će PREMIUM VERNIK postati dostupan – odgovor je USKORO! Ovi developeri me zajebavaju, ali sve ću ja to da spalim na kraju.

Poyy i veruj u pitajboga.com

Odgovori