Postani vernik

Prijava

Izgubljena lozinka

Izgubio si lozinku? Unesite korisničko ime ili email adresu. Primićeš putem email poruke link za dobijanje nove lozinke. Spremi ‘iljadu dinara.

Prijava

Postani vernik

Bog je tu da ti pomogne i odgovori na sva tvoja pitanja, ali i da ti pomogne u teškim situacijama. Mir na sajtu ovome! Bog je još uvek u beta fazi.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela pitajboga.com sajta i svih njegovih delova  (u daljem tekstu SAJT), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem  sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

PITAJBOGA.COM

Sajt posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.
Sajt se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.
Sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje sajta koristite na vlastitu odgovornost i sajt se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Sajt je satiričnog karaktera.

Autorska prava

Sajt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava sajta portala i podložno je tužbi.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (sajt, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ukoliko smatrate da je sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Sajt sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.
Sajt linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

Sajt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke sajt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao uslugu i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.
Sajt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Modifikovanje i promene pravila

Sajt zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.
Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajt smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.